İSTANBUL / PENDİK - Erol Türker İlkokulu

May

Pendik Kaymakamımız Sayın Mehmet YILDIZ ile Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Aytekin YILMAZ 02.05.2024 tarihinde okulumuzu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerimizle samimi sohbetler gerçekleştirdiler. Kendilerine ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

May

Nis

Okulumuz 1-E sınıf öğretmeni Emine KARABACAK’ın kurucusu olduğu Romanya ortaklı “Little Farmers of the School” adlı eTwinning projemizin çalışmaları mart ayı itibari ile başlamıştır.

Bu proje ile çocuklarda doğa bilincini geliştirmeyi; onların doğaya saygılı, doğayı seven ve koruyan, üretken bireyler olarak yetişmesine katkıda bulunmayı hedefliyoruz.

Nis

Emeği geçen öğrenci, öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Avrupa Birliği Erasmus Akreditasyon projesi kapsamında okul idaresinden Şeyma Karaokur Akdağ ve rehberlik servisinden Yasemin Fedai Romanyada okul gözlemi yapmaktadırlar.

Nis

Down Sendromlu dostlarımızın farkında ve yanında olalım. Hayata +1 Bakıyoruz!

EDUCATION USING INFORMATION COMMUNICATION TECHNOLOGY Projesi Linklerimiz

Genel Padlet linki

E-Dergi

Kahoot İngilizce

Kahoot Türkçe

Zoom Link

Poster Link

Öğrenci Hikayesi

Teachers’ last test

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında öğrencilerimiz deyimleri ve atasözleri görselleştirerek maketler yaptılar ve drama sergilediler.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Hikaye yarışmasında okulumuz 4 D sınıfı öğrencisi Derin Koçak ilçe 1. si olmuş ve eseri ilçe tarafından ile gönderilmiştir. Kendisini tebrik ediyoruz.